Ihana TuttiorkesteriTuttiorkesteri

 

SATU SOPANEN

Satu leikittää ja laulattaa isolla sydämellä ja tuhdilla ammattitaidolla. Nimensä mukaisesti Satu keksii tarinoita ja loihtii laulujen aiheita vaikka pussista. Kun kantele helisee Satun sormissa, saa se Tuttiorkesterin pojat vauhdilla liikkeelle!

HEIKKI KANGASNIEMI

Hessu on bändin viheltelevä viulisti, jonka käsittelyssä irlantilaiset melodiatkin saavat kyytiä. Hessu taitaa myös mandoliinin salat ja saa pienen kaasuttelun jälkeen Autonrämä-Rokinkin käyntiin.

PASI KALLIO

Pasi velmuilee ison bassonsa kanssa milloin lentokoneen lattialla käsipohjaa uiden, milloin kissa asuisena kansaa villiinnyttäen bile-bändien kuninkaan, Gebardin kanssa.

MIKKO TAIPALE

Mikko saa kompin aikaiseksi vaikka pahvilaatikolla ja pyykkilaudalla! Tämä loistava rumpali taitaa myös tietää, mihin se kettu juuston piilotti...

MATTI LAITINEN

Matin käsissä soivat kaikenmaailman kielisoittimet ja muutkin soittopelit. Tämän taitavan muusikon voi bongata vaikkapa Yle Radio 1:n  lauantaiaamun Pikku Ykkönen lastenohjelmasta tai Freija-yhtyeestä. Lisäksi Matti osaa tehdä levyjä studiossaan!