TEEMAKONSERTIT

SATULINNAN JUHLAT

Valtakunnassa kaikki hyvin! On aika järjestää juhlat! Lumoava Satu-kuningatar kutsuu hoviväkensä kanssa kaikki prinssit ja prinsessat, keijut, ritarit ja metsäneläimet viettämään kanssaan loistokasta juhlahetkeä linnaansa. Ota mukaan oma taikasauvasi, kruunu tai ritarillinen miekkasi ja tule mukaan leikkimään, laulamaan ja nauttimaan juhlatunnelmasta!

METSÄSEIKKAILU

Satu ja Tuttiorkesteri kutsuvat koko perheen mukaansa jännittävään Metsäseikkailuun! Satumetsässä kaikki on mahdollista. Vastaan voi tulla metsänpeikko tai salaperäinen agentti Huu! Voit myös joutua keskelle miekkataistelua tai metsästämään leijonaa. IIIIK! Uskallatkos tulla!? Satumetsään pääsevät kaikki lapset, ja tietenkin myös aikuiset... jos osaavat sinne katsoa!

TONTTULAN LAULUAARTEET

Pikkutontuilla riittää puuhaa tonttulassa, kun pitää keksiä Joulupukille mukavaa laulettavaa. Onneksi joulupaketeista löytyy apua pulmaan! Satu ja Tuttiorkesteri kutsuvat koko perheen mukaansa leikkimään, laulamaan ja auttamaan tonttulan väkeä laulujen metsästyksessä!

JÄÄNKUNINGATTAREN TALVISATU

“Oon kuningatar jään, en tahdo lämpimään. Mä jäätä, lunta rakastan, siis viittaani näin heilautan. Se lämmön hävittää, maan peittää lumi, jää.” Ihastuttava Jäänkuningatar ritareineen vie kuulijansa laulun ja leikin voimin keskelle lumoavaa talvisatua.

SOITTORASIA

Soittorasia on täynnä yllätyksiä! Se on täynnä iloisia lauluja ja leikkejä, täynnä ikimuistoisia ja taianomaisia hetkiä Satun ja Tuttiorkesterin seurassa!

 

AARRELAIVA

Miehistö huomio, ankkurit ylös ja kokka kohti Afrikan rannikkoa! Aarrelaiva valmiina meriseikkailuun! Satun ja Tuttiorkesterin kanssa pääsette mukaan hurjalle merimatkalle, jossa vaarana on jäädä hirmuisen Kapteeni Koukun kynsiin. Tai mitä sitten, jos laivarotta syö kaikki eväät? KÄÄK! Pelastukoon ken voi!